Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Кирила Буданова об’явлено у розшук: всі деталі

Головного розвідника України Кирила Буданова оголосили у розшук. Відповідне повідомлення з’явилося на сайті Міністерства внутрішніх справ рф. У чому він звинувачується, не повідомляється.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, про цей факт написала низка російських ЗМІ. При цьому у картці розшуку не написано, за який злочин Буданова шукають. Зазначають лише що за статтею КК.

Картка розшуку Буданова

Картка розшуку Буданова

В ГУР цю ситуацію поки ще не коментують. Сам Буданов теж мовчить.

Цікаво відзначити, що ще не перша справа, яку завів слідчий комітет росії на голову української розвідки. Наприкінці квітня цього року російський суд заочно заарештував Кирила Буданова у справі про “теракт” на Керченському мосту, який стався в жовтні 2022 року. Його відповідь була наступною: “Ви знаєте, скільки часу вже працюю і якось незручно було, що по мені ніяких рішень там не було. Мені приємно. Це хороший показник нашої роботи, зобов‘язуюсь працювати ще краще”.

Раніше Інформатор писав про те, що російська пропаганда “вбила ракетою” Буданова. Також повідомлялося про те, що дружину Буданова отруїли.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору