Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чи правда що Кирило Буданов, його дружина та близькі родичі мають британські паспорти

Ворожі пропагандисти продовжують “наділяти” іноземними паспортами вище керівництво України та їх близьких. Днями наявність паспортів Великої Британії приписали голові української розвідки Кирилу Буданову, його дружині та двом близькім родичам. Та це ще не всі прояви бурхливої фантазії росіян що до Буданова.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, ворожі TG-канали поширюють інформацію, що нібито очільник ГУР МО України Кирило Буданов отримав паспорт Великої Британії. За їхніми словами, разом з ним громадянами Великої Британії стали його дружина та двоє близьких родичів, а паспорти їм привіз сам Борис Джонсон, який приїжджав до України 9 вересня.

Жодних доказів пропагандисти не дають, однак посилаються начебто на «українські джерела».

Насправді ця новина є черговою брехнею ворожої пропаганди. По-перше, путіністи не наводять жодних доказів своїм заявам. По-друге, росія вже не вперше поширює подібні фейки про керівництво країни та очільників різних відомств. По-третє, пропагандисти навмисно посилаються на «українські джерела», оскільки таку інформацію неможливо перевірити.

Створюючи подібні фейки, країна брехні та дезінформації намагається викликати недовіру українського суспільства до представників органів державної влади, і як наслідок – зниження їх рівня підтримки!

Раніше Інформатор писав про те, що російські пропагандисти заявили про наявність паспорта Ізраіля в Олени Зеленської та про те, що російська пропаганда “вбила ракетою” Буданова.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору