Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Вагнерівці” більше не воюватимуть проти України” – Буданов

Найефективніший військовий підрозділ рф пвк “вагнер”, який прагнув досягнути успіху за будь-яку ціну, більше не воюватиме на території України. Такі дані є в української розвідки.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, один з найбільш значущих наслідків «заколоту пригожина» є те, що «вагнерівці» більше не воюватимуть проти України.

Про це керівник ГУР МО України Буданов заявив у коментарі «Українській правді»:

“Ми отримали компрометацію російського керівництва. Вчергове зруйновано міф про непохитність російського режиму. Було нанесено втрати військово-космічним силам рф.

А ще – пвк «вагнер» більше не братиме участь у бойових діях на території України. А це – найефективніший підрозділ рф, який вмів досягати успіху за будь-яку ціну” – сказав він.

Раніше Інформатор писав про те, що за словами пригожина, російські війська втекли з під Бахмуту та про те, що “вагнер” готується захопити склади з ядерною зброєю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору