Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“На днях ще побачите”: Буданов анонсував нові “сюрпризи” у Криму

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов анонсував нові події на Кримському півострові. За його словами, українці “днями” мають побачити зворушення в Криму. Деталей він, на жаль, не повідомив. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна.

У своєму зверненні очільник ГУР зберіг традиційну загадковість, але при цьому пообіцяв українцям приємні новини. Коли саме чекати на них – загадка.

«Потрібно дати впевненість у тому, що надії не марні. Ось для цього ми маємо проводити такі заходи як Кримська платформа. Заходи, скажімо так, з рухом опору на тимчасово окупованих територіях. Просто знищувати окупантів у нашому Криму. Що загалом і робиться — ви це бачите і на днях ще побачите», — заявив Буданов.

Цей натяк він зробив під час підняття кримськотатарського прапора з нагоди третього саміту Кримської платформи. Також військовий наголосив, що в Криму є люди, які “дуже бояться” деокупації, а є “багато людей, які чекають” на неї.

Раніше Інформатор писав про те, що Буданов розповів, коли почнуться найгарячіші бої за визволення України та про те, що російська пропаганда “вбила ракетою” Буданова

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Нагору