Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Буданов мертвий, але його зацифрували для інтерв’ю” – Кива видав чергову маячню

Екс-нардеп та зрадник Ілля Кива, який переховується в росії, випустив черговий фейк, який вражає своєю безглуздістю. Він продовжує підкріплювати вже розвіяний російський фейк про смерть Кирила Буданова. Сам Кива впевнений, що голову Головного управління розвідки “зацифрували”, і тепер використовують його віртуальне зображення для підробки інтерв’ю та зустрічей.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, про це недолугий втікач заявив на своєму Telegram-каналі. Колишній нардеп заявив, наче Кирило Буданов таки помер, наслідуючи російські фейки. Навіть самі пропагандисти рф уже закинули цю тему, коли голова ГУР знову з’явився на камерах. Проте, Ілля Кива занадто далеко просунувся в досягненні “дна”, аби навчитися зупинятися.

Він висловив впевненість, що Буданов таки загинув, а для збереження інформаційного фону його начебто “зацифрували”. Усе для того, аби продовжувати записувати інтерв’ю та “робити заяви” від імені розвідника.

Публікація Киви

Публікація Киви

Взяти мертву людину, оцифрувати її та через монтаж брати у трупа інтерв’ю, на повному серйозі ставити запитання, слухати прогнози і все це на рівні ефірів державних телеканалів! Що б усі вірили: він живий, він здоровий і серйозно сприймали марення, яке несе електронна версія”, – пише божевільний Кива.

Це недолуге повідомлення Ілля Кива написав у День Конституції України. Крім цього, він вирішив ще й спробувати спаплюжити віру українців у неї. Зроблено це в типовій манері Киви – спробою порівняти її з туалетним папером, який “використовує аніматор Зеленський”. Загалом, цю маячню навряд чи навіть зомбовані росіяни стануть сприймати серйозно, але Киві головне направляти своє божевілля в соцмережі.

Раніше Інформатор писав про те, що російська пропаганда “вбила ракетою” Буданова та навіть повідомляє про час й місце його похорону та про те, що в Україні створюється спецзагін “безсмертних”

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору