Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Які прем’єри можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу

Зима – казкова пора року. Всі вірять у дива та хочуть насолодитися новорічною атмосферою. Наразі у кінотеатрах Кривого Рогу показують нові стрічки про дива та Новий Рік. Запрошуємо криворіжців на перегляд прем’єр. 

Що показують у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Погані гноми. Різдвяний розгром

Усі люблять пити шампанське, підривати хлопавки, танцювати та веселитася у Новий Рік. Але є і такі, хто не любить шум – це коморні гноми. Вони мріють про миску вівсяних пластівців та тишу. А той хто порушить їх спокій, буде чекати росплата.

Погані гноми. Різдвяний розгром

Вонка

Фільм розповідає дивовижну історію про те, як шоколатьє став тим Віллі Вонкою, якого ми знаємо сьогодні. Ця яскрава і винахідлива кіновистава познайомить глядачів з молодим Віллі Вонкою, повним ідей і рішуче налаштованим змінювати світ шматочок за шматочком.

Вонка

Наполеон

Володар премії «Оскар» Хоакін Фенікс у ролі культового французького імператора Наполеона Бонапарта

Епічна історія про тернистий шлях Бонапарта до влади, його тріумфальні злети та трагічні падіння, що сповна розкриє життя творця однієї з найбільших імперій світу.

Наполеон

Бажання

Історія розповідає про кмітливу дівчину-ідеалістку, яка загадує настільки сильне бажання, що на нього відгукується космічна сила – маленька кулька безмежної енергії. Щоб врятувати свій народ, вони протистоять лихому королю. Адже коли воля однієї сміливої людини поєднується з магією, можуть відбуватися дивовижні речі.

Бажання

Три мушкетери: Міледі

Д’Артаньян змушений об’єднати зусилля з Міледі, щоб врятувати Констанцію, яку викрали на його очах. Але оголошено війну, і Атос, Портос і Араміс уже приєдналися до фронту, таємниця з минулого руйнує старі союзи.

Три мушкетери: Міледі

Раніше ми розповідали, як створити оригінальні сніжинки для декору. Писали, як створити новорічну снігову кулю разом з дітьми та оригінальні бюджетні прикраси.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору