Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Житомирщині загинув боєць і металург з Кривого Рогу

27 листопада під час виконання службових обов’язків загинув Валерій Пометун з Кривого Рогу. Серце захисника зупинилося у населеному пункті Семенівка Бердичівського району Житомирської області. У цивільному житті Валерій працював машиністом крану доменного цеху № 2 в «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Свою роботу він виконував на ливарному дворі. Це дуже важлива ділянка доменного цеху безпосередньо біля домни, вона призначена для приймання з печі рідкого чавуну й шлаку. Машиністу крану, щоб працювати там, треба добре знати специфіку виробництва, чітко дотримуватися охорони праці, адже внизу, під краном, працюють люди і йде складний виробничий процес.

«Він був талановитою людиною, високопрофесійним фахівцем, мав великий досвід роботи, добре знав свою справу, міг миттєво приймати правильні рішення у різних ситуаціях. Це дуже важлива риса для усіх працівників, які мають справу з розпеченим чавуном. А ще Валерій був справжнім командним гравцем. Оскільки його робоче місце знаходилося на висоті, він навіть по губах горнових міг зрозуміти про все, що вони говорять біля доменної печі. І в роботі, і по життю йому допомагали спокійність та виваженість. Війна, на жаль, забирає кращих. Ми залишилися без талановитого фахівця, а його син Давид – без батька», – говорить в.о. начальника ДЦ № 2 Сергій Чубін.

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, колегам полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Бахмутському напрямку загинув гранатометник з Криворізького району. Також ми писали, що на Запорізькому напрямку загинув водій з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

Нагору