Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув слюсар з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”

19 листопада біля населеного пункту Кліщіївка Донецької області загинув командир відділення мінометної батареї Владислав Дюрінський. До служби Владислав працював слюсарем-ремонтником на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг». У захисника залишилася мама Ірина Володимирівна та сестра Юлія.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«Він працював у нас не довго, – розповідає майстер з ремонту устаткування СПЦ-1 Євгеній Попов. – Але встиг себе показати сумлінним працівником. Справа ремонту прокатного устаткування була новою для Владислава. Роботи він не цурався, наполегливо вчився, був спокійним, дисциплінованим. З таким підходом до справи з часом з нього вийшов би хороший фахівець. Почалася війна, і частина людей була вимушено тимчасово виведена на 2/3. Серед них і Владислав Дюрінський. А потім він був мобілізований. Нещодавно надійшла страшна звістка про його загибель. Такі молоді, серйозні люди дуже потрібні».

Вічна слава та шана Герою!

Раніше ми розповідали, що на війні загинув гірник з Кривого Рогу. Писали, що внаслідок мінометного обстрілу загинув працівник АТ “Кривбасзалізрудком” та що на війні загинув 20-річний боєць з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

 

Нагору