Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області в будинку вибухнула буржуйка: серйозно постраждала ціла родина

З настанням холодів у співробітників ДСНС та медиків додається роботи. Намагаючись зігрітися, люди нехтують правилами безпеки. Інколи це приводить до трагічних наслідків. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітника швидкої допомоги Юрія Липу, 22 листопада біля 20:00 в будинку одного з населених пунктів Павлоградського району вибухнула піч-буржуйка. В результаті сталася пожежа. Причиною вибуху стало нехтування правилами протипожежної безпеки.

На місце події виїхала лікарська бригада швидкої допомоги. Прибувши за вказаною адресою, медики з’ясували, що постраждала ціла родина з трьох осіб.

У чоловіка 53 років виявлені великі термічні опіки обличчя, тулубу, верхніх та нижніх кінцівок (понад 70%) 2-3 ступені з проявами опікового шоку.

Інший член сім’ї отримав термічні опіки 1-2 ступені до 15% площі тіла.

Третя постраждала жінка отримала опік 1 ступеня та різану рану верхньої кінцівки. Вона після надання медичної допомоги відмовилася від госпіталізації.

Двох постраждали чоловіків після надання екстреної медичної допомоги відвезли до лікарні. Один з постраждалих знаходиться у вкрай важкому стані.

В будинку через вибух буржуйки виникла пожежа

В будинку через вибух буржуйки виникла пожежа

Двох чоловіків відвезли до лікарні

Двох чоловіків відвезли до лікарні

Медики та вогнеборці вкотре нагадують про необхідність дотримання правил протипожежної безпеки.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі через необережність загинуло немовля. Також повідомлялося про те,що у Дніпропетровській області у приватному будинку вибухнув котел опалення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору