Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Внаслідок мінометного обстрілу загинув працівник АТ “Кривбасзалізрудком”

12 листопада під час мінометного обстрілу в районі н.п. Іванівка Харківської області 29-річний загинув Сергій Валерійович Чернявський. Він народився у Кривому Розі. Під час повномасштабної агресії рф проти України, Сергія було призвано до лав Збройних сил України.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на АТ “Кривбасзалізрудком”.

Сергій народився у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався в Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї. Виробничу практику він проходив учнем прохідника шахти «Ювілейна» ПАТ «ЄВРАЗ Суха Балка». Після отримання диплома працевлаштувався прохідником, а через рік пішов працювати до Криворізького залізорудного комбінату. Сергій спочатку працював учнем прохідника шахти «Покровська».

Протягом 2015-2016 років захисник проходив військову строкову службу у Збройних силах України. Демобілізувавшись, повернувся на рідне підприємство.

7 грудня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Сергія Чернявського було призвано до лав Збройних сил України як досвідченого воїна. Ніс службу стрільцем-снайпером 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 1-ої механізованої роти 1-го механізованого батальйону військової частини А4698.

Раніше ми розповідали, що від уламкових поранень загинув ветеран АТО з Жовтих Вод. Писали, що у Криворізькому районі попрощалися з односельцем, який загинув за свободу України та що на війні загинув 20-річний боєць з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору