Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Можливі перебої в електропостачанні та ускладнений рух автотранспорту: мешканців Дніпропетровської області попереджають про погіршення погодних умов

На Дніпропетровську область насувається циклон, тому 26-27 листопада очікується ускладнення погодних умов. Передбачаються значні дощі та мокрий сніг. Такі погодні умови можуть призвести до порушення електропостачання, ускладнення роботи комунальних служб, будівельної галузі, на окремих ділянках доріг обмеження руху автотранспорту.

Про ускладнення погодних умов 26-27 листопада, які відповідають II рівню небезпечності попередили у Саксаганському виконкомі, – передає Інформатор.

26 листопада протягом доби у Дніпропетровській області передбачаються значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Вночі та в кінці дня місцями ожеледь та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.  Температура вночі від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, вдень 6-11 градусів тепла.

27 листопада: хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. Сильна хуртовина, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Утворення снігового покриву  висотою 10-20 см. Температура протягом доби 1-6 морозу.

26-27 листопада прогнозується вітер 17-22 м/с.

Раніше Інформатор писав про те, що на Дніпропетровщині чоловіка вдарила блискавка. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі у дворі впало величезне дерево.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору