Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області вирувала негода: загибла людина, багато дерев повалені

28 жовтня у Дніпропетровській області та в Україні в цілому вирувала негода. Багато дерев повалені. До ліквідації наслідків залучили комунальні служби та співробітників ДСНС.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, у Покровському районі Кривого Рогу дерево впало на автошлях. За допомогою бензопили, надзвичайники розпилили його та прибрали на узбіччя дороги.

У селищі Софіївка Криворізького району фахівці ДСНС надали допомогу медичним працівникам, звільнивши від поваленого дерева автошлях на території лікарні.

У місті Кам’янське, на вулиці Дмитра Яворницького Заводського району, надзвичайники прибрали повалене дерево з легкового автомобіля «Chevrolet Lacetti».

У місті Покров фахівці ДСНС допомогли комунальникам прибрати дерево, яке впало на дроти вуличного освітлення на вулиці Дмитра Яворницького, а також розпилили стовбур поваленого дерева та прибрали його з автошляху на вулиці Європейській.

У місті Жовті Води рятувальники прибрали дерево з автомобіля «Chevrolet Aveo», який знаходився у дворі будинку. В іншому будинку дерево впало на козирок. Прибирати його теж довелося рятувальникам. Також вони розпилили та прибрали дерево з автошляху на вулиці 8-го Березня.

У Дніпровському районі фахівці ДСНС впале дерево заблокувало проїзд транспорту автошляхом між селами Китайгород та Цибульківка. Надзвичайники прибрали його з дороги.

У Павлограді фахівці ДСНС прибрали повалене дерево, яке заблокувало проїжджу частину у дворі багатоповерхівки, а також перегородило вхід до одного з під’їздів будинку.

У Покрові фахівці ДСНС допомогли комунальникам прибрати дерево, яке впало на дроти вуличного освітлення на вулиці Дмитра Яворницького, а також розпилили стовбур поваленого дерева та прибрали його з автошляху на вулиці Європейській.

В обласному центрі  аби убезпечити громадян, рятувальники спиляли аварійну гілку дерева. Також, співробітники Служби порятунку «101» прибрали повалене дерево з проїжджої частини Самарського району. У Соборному районі міста прибрали гілку з двох легкових автомобілів: «Mitsubishi Galant» та «Audi A1».

Через негоду на автомобіль впало дерево

Через негоду на автомобіль впало дерево

Надзвичайники розчищають від впалих гілок двір будинку

Надзвичайники розчищають від впалих гілок двір будинку

Негода повалила дерева

Негода повалила дерева

Рятувальники прибрали дерево з автомобіля

Рятувальники прибрали дерево з автомобіля

Надзвичайники прибирають двір від гілок

Надзвичайники прибирають двір від гілок

Дерево впало на газогін

Дерево впало на газогін

 

За даними заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби, у Дніпропетровській області від наслідків негоди загинула людина.

Раніше Інформатор писав про те, що через негоду затримується поїзд, який курсує через Кривий Ріг. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі у дворі впало величезне дерево.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору