Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вирвані дерева, побиті вікна – і це не “прильоти”: у Дніпропетровській області вирувала негода

Надвечір 27 липня, у Дніпрі та околицях міста почалася злива, град, гроза, по місту “били” блискавки. До Кривого Рогу негода теж докотилася, але обійшлося без руйнувань. Натомість у Дніпрі та Кам’янському, шквальний вітер повиривав дерева  корінням, град побив вікна, також пошкоджені автівки.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ДСНС у Дніпропетровській області.

Так, близько 21:30 у Дніпрі, дерево впало на автомобіль Volkswagen Passat B5. По прибуттю до місця події рятувальники розпилили та прибрали дерево з легковика.

О 21:41 співробітники ДСНС вже в іншому районі міста за допомогою бензопили прибирали дерево з автівки Renault Kangoo та електродротів.

У декількох районах Дніпра, дерева впали на проїжджу частину. Надзвичайники оперативно розчистили дорогу для руху.

У Дніпрі в Новокодацькому району, дерево впало на газову трубу. По прибуттю до місця події співробітники ДСНС за допомогою бензопили розпилили дерево та прибрали з газової труби.

Ще один виїзд здійснили рятувальники Дніпра. За повідомленням у селищі Слобожанському Дніпровського району, дерево впало та перегородило проїжджу частину Слобожанського проспекту. Співробітники ДСНС розпили та прибрали дерево.

Майже одночасно до Служби порятунку надійшло ще два повідомлення про те, що в Шевченківському та Індустріальному районах Дніпра, на два легкових автомобіля впали дерева. Надзвичайники прибрали два дерева з автівок.

О 22:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на дерево впало на трамвайні колії та перекрило рух. Надзвичайники прибрали дерево з колій, тому рух транспорту було відновлено.

Крім того близько 23-ї  дерево впало та перегородило виїзд станції швидкої медичної допомоги. За допомогою бензопили рятувальники розпилили дерево та прибрали.

Рятувальники ліквідують наслідки негоди

Дерево впало на автівку

Надзвичайники розпилюють дерево

Від негоди дерево привалило авто

Дерево впало на Toyota

Дерево прибирають з проїжджої частини

Раніше Інформатор показав, як плавають автівки під час зливи у Кривому Розі. Також ми писали, як через сильні дощі затопило стадіон у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору