Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бюджетно, ситно і смачно: готуємо салат з печінкою

Салат з печінкою — це проста та економна ідея для вечері посеред тижня. Окрім самої печінки у цьому простому салатику є кисленький огірочок і солоденька морквинка. Такі інгредієнти зроблять смак страви оригінальним і збалансованим. 

Смачний салатик для буденних обідів або для святкового столу, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Печінка – 200 г
  • Огірки мариновані – 3 шт.
  • Печериці мариновані – 200 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез 72% – 200 г
  • Олія соняшникова – 30 мл
  • Зелень – за смаком

Спосіб приготування:

Печінку помийте і зваріть до готовності в підсоленій воді. Дайте охолонути, потім наріжте брусочками.

Цибулю і моркву очистьте, наріжте кубиками й обсмажте на олії до золотистого кольору.

Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте і натріть на середній тертці. Огірки та гриби наріжте кубиками.

У салатник складіть шматочки печінки, огірків, грибів, пасеровані овочі, терті яйця, майонез і перемішайте. Прикрасьте зеленню.

Раніше ми розповідали, як приготувати українську зганянку. Писали, як приготувати салат з куркою і капустою та фрикадельки по рецепту місис Візлі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору