Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Російський пропагандист запропонував масово атакувати Дніпро фугасними бомбами

Російські пропагандисти в усіх бідах росіян звинувачують українців. Так, центром “телефонного тероризму” щодо власних громадян в ефірі ток-шоу володимира соловйова чомусь називають Дніпро. Боротися з цим тероризмом “рупор кремля” пропонує найрішучішими методами.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, за думкою пропагандиста, більшість телефонних шахраїв, кількість яких зростає в росії, походять з України, а саме з Дніпра, і запропонували атакувати їхні «точки» фугасними авіабомбами.

Як заявив соловйов, “низка бомбових ударів по конкретних точках Дніпропетровська розв’яже 85% проблем з такого роду телефонними дзвінками. Всі навіть знають, де вони знаходяться.. Тому не треба жаліти. Можна навіть півторатисячну туди запустити.Ну так, подивитися…”

Раніше Інформатор писав про те, що російський пропагандист хоче судити голову української розвідки у росії. Також повідомлялося про те, що володимир соловйов бачить розтрощену російськими ракетами Одесу столицею Україну.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору