Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На росії заговорили про необхідність дотримуватися інформаційної тиші: чому

Схоже, що реальна, а не тільки у телевізорі, війна стає повсякденною реальністю й для мешканців росії. Там літають дрони, з яких падають снаряди на офіси та житлові будинки, палають заводи стратегічного призначення. Люди бояться та розповідають про побачене у соцмережах, на підтвердження викладаючи зафільмоване відео.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, у зв’язку з цим до своєї аудиторії звернувся відомий російський пропагандист володимир соловйов.

У своїй промові  він сказав наступне: “Не треба розміщувати фото і відеоматеріали про влучання по об’єктах на території рф, тим паче коли це робить губернатор. От не треба грати в блогерів. Не треба приносити радість укронацистам і де-факто виступати в якості верифікаторів і коректорів їхніх ударів. Не робіть цього».

Як бачите, ворогові дуже не хочеться, щоб росіяни знали правду і про ненадійність російської ППО, і про те, що у підвалах доводиться сидіти не тільки українським дітям, але і їх власним, а смертоносне залізяччя, причому не українського, а російського виробництва, у будь-яку хвилину може впасти їм на голови.

Раніше Інформатор писав про те, що в Криму мешканців по радіо закликали евакуюватися та про те, що кремлівський пропагандист звинуватив в усуненні пригожина країна НАТО.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору