Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Бавовна” у Москві: що відомо про вибухи на росії

У понеділок, 24 липня, у москві безпілотники врізалися у дві нежитлові будівлі. Атака відбулася близько четвертої ранку. Серйозних руйнувань та постраждалих немає.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна.

За даними російських ЗМІ, на місці працюють усі оперативні служби. Рух проспектами Лихачова та Комсомольським перекрито.

“Сьогодні близько четвертої години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях. Серйозних руйнувань та постраждалих немає”, – зазначив мер Москви Сергій Собянін.

У Міноборони рф також прокоментували атаку БПЛА по Москві. Там кажуть, що збили два безпілотники.

“Вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами об’єктами на території міста Москви. Засобами радіоелектронної боротьби два українські БПЛА були придушені і зазнали краху. Внаслідок припиненої терористичної атаки київського режиму постраждалих немає”, – розповіли у Міноборони рф.

Як повідомляють російські Telegram-канали, один із безпілотників упав у районі Комсомольського проспекту, 17 — за 500 метрів від будівлі Міноборони рф. Другий дрон потрапив до приміщення бізнес-центру на вулиці Лихачова. У деяких будинках вибиті вікна.

Наслідки атаки БПЛА по Москві

Наслідки атаки БПЛА по Москві

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжець створив “Парадний дрон”. Також ми писали, що 30 травня, над Дніпропетровською областю збили безпілотник.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору