Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Парадний дрон”: як криворізький винахідник готується “здивувати” ворогів

Відомий криворізький винахідник Віталій Бризгалов має намір найближчим часом посадити свій безпілотник на червоній площі у москві. Зараз він та його команда вже працює над виготовленням “парадного дрону”. Але сам апарат для Бризгалова не головне.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пост винахідника у Facebook: “Парадний дрон”, вже зробив дуже багато для проєкту. Він ніколи не був основним пріорітетом, але завдяки рішенню приєднатись до ініціативи, ми отримали неймовірну підтримку українців, що точно збільшить швидкість запуску виробництва дронів для ЗСУ…
Електроніка двигуна, вже працює на макетах, і скоро буде інтегрована у борти. Скоро зможемо злітати і показувати Вам результати роботи Вашої допомоги.

Деталь винаходу

Деталь винаходу

На зараз отримуємо все більший запит на літачки різного типу. Особливо на менші і зліші”.

 

Раніше Інформатор писав про те, що Віталій Бризгалов розробив унікальний за своєю конструкцією дрон COBRA та про те, що криворізькі винахідники створили баги для військових.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору