Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Російський пропагандист хоче судити голову української розвідки у росії

Ворожі пропагандисти продовжують робити істеричні заяви стосовно вищого керівництва України. Днями черговою тирадою в ефірі телешоу вибухнув один з “рупорів кремля” володимир соловйов. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, пропагандист в. соловйов заявляє, що начальник ГУР Кирило Буданов повинен постати перед судом у росії.

«Я просто хочу, щоб ми реалізували рецепт президента російської федерації верховного головнокомандувача в.в. путіна – як треба розбиратися з терористами. Щоб ось ця мерзенна слизька істота перебувала в росії в мішку і постала перед судом. Ну, якщо не вдається йому доставити коробку цукерок. Або, як у випадку з Бандерою, ручку з рицином».

Що ж, це не перший, і немає сумнівів, що не останній раз, коли вороги від безсилля починають у жаху розкидатися погрозами. Але ордер на арешт президента росії вже видав Міжнародний Кримінальний суд.  І це не порожня погроза, а реальність.

Раніше Інформатор писав про те, що ворожі пропагандисти вигадали новий фейк, та про те, що ворожі пропагандисти розповсюджують відео про обстріл Донбасу автозапчастинами. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору