Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Зробимо Одесу столицею України: чергова маячня від роспропаганди

Ворожі пропагандисти активно коментують удари окупаційних військ по Одесі. Вони знову заявляють, що знищать великі українські міста, зокрема Київ та Львів. Натомість розтрощену російськими ракетами Одесу вони бачать столицею Україну.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, у черговому ефірі програми Володимира Соловйова на каналі “росія 1” учасники заявили, що росія розбомбить Одесу, щоб потім відбудувати.

Пропагандисти вигукували різні божевільні ідеї стосовно своїх “планів на Україну”. Зокрема, заявили, що росіяни повністю знищать Київ та Львів.

“Нах*ін знищити Київ, знищити Львів…Одесу ми не збережемо, ми її потім відбудуємо, так буде простіше”, – розмріявся Соловйов.

Інший пропагандист емоційно погодився з ним, але сказав, що армія рф має “бити хоча б туди, звідки ці (західні – ред.) ракети поступають”. Ще один заявив, що рф нібито зробить Одесу столицею України.

“(Розбомбимо – ред.) принаймні портову зону. Я пам’ятаю, що оперний театр треба зберегти”, – цинічно додав Соловйов.

Раніше Інформатор повідомляв, скільки “Іскандерів” випустила росія по Україні, 1 червня. Також ми писали про постраждалих на Дніпропетровщині після російської атаки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Нагору