Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Поліція Кривого Рогу розшукала літного чоловіка, який зник два дні тому

24 жовтня до поліції звернулась жінка із заявою про зникнення її чоловіка. Вона повідомила, що зниклий має проблеми зі здоров’ям. Поліцейські терміново розпочали пошук. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, правоохоронці розділилися на групи, долучилися і кінологи з собаками, і місцеві мешканці. Пошуки зі застосуванням дронів та тепловізору тривали понад добу. Йти довелося у дощ по полю. У кожного була своя територія для відпрацювання.

Пощастило поліцейській Діані Лозовській.

Як розповідає вона: “Відійшовши від команди, мене наче щось вело в той бік. Мені вже телефонували, що час повертатись, але я впевнено йшла вперед. Озираючись навкруги далеко через поле я побачила білу пляму. Я побігла через поле та побачила чоловіка. Одразу почала розмовляти з ним, а коли він став відгукуватися, кинулась до нього, почала вкривати, доповіла начальнику обставини, викликала швидку. Чоловік був дуже знесиленим, він не ворушився, не розмовляв, лише видавав звуки. Коли побачила, що до мене біжить син зниклого зі сльозами на очах, я розплакалась”.

Пенсіонеру одразу надали медичну допомогу. З переохолодженням його відвезли до лікарні.

“Коли на лінію 102 надходить повідомлення від громадян про зникнення особи – справа стоїть максимально на контролі. Родина в розпачі, рідна людина зникла, і в них вже майже не залишилось надії, бо пошуки в день звернення, не дали ніяких результатів. Дуже прикро бачити сльози і розпач в очах у рідних, тому намагаєшся робити все можливе” – ділиться поліцейська.

Раніше Інформатор писав про те, що у дніпропетровській області триває пошук зниклої майже місяць тому жінки. Також повідомлялося про те, що у Кривову Розі другий день розшукують 12-річного хлопчика.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору