Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Патрульні Кривого Рогу повернули батькам зниклу дитину

Маленькі діти непосидючі та цікаві. Достатньо на мить відвести від них погляд, і вони вже зникають, примушуючи близьких хапатися за голову. На допомогу схвильованим рідним приходять патрульні поліцейські. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, днями поліцейські отримали повідомлення про те, що на вулиці Мусоргського зникла дитина. Мати розповіла інспекторам, що її 3-річний син загубився, поки жінка перебувала в магазині. Вона негайно зателефонувала на лінію 102.

Патрульні встановили, який вигляд має хлопчик та розпочали пошуки. Охоронці порядку обстежили прилеглу територію, знайшли маленького мандрівника у парку “Шахтарський” та повернули мамі.

Маленького мандрівника повернули мамі

Маленького мандрівника повернули мамі

Патрульна поліція Кривого Рогу попереджає: “Шановні батьки та опікуни! Діти — це наш найцінніший скарб! Аби надалі уникнути подібних ситуацій, уважно пильнуйте за дітлахами! Пам’ятайте, що саме ви відповідальні за безпеку та життя дитини!”

Раніше Інформатор писав про те, що у дніпропетровській області зник 9-річний хлопчик, який не розмовляє, та про те, що у Кривому Розі зник чоловік.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору