Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області тривають пошуки зниклої майже місяць тому жінки

У Дніпропетровській області тривають пошуки 41-річної Катерини Самойлової. Майже місяць поліція та родичі намагаються встановити місце перебування безвісно зниклої у Новомосковському районі жінки.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.
Нагадаємо, що 14 червня цього року до поліції звернувся чоловік та повідомив, що у квітні його дружина пішла з дому у м. Перещепине Новомосковського району та до сьогодні не повернулася. Вдома на Катерину чекає дев’ятирічний син Іван, який дуже сумує за мамою.

Поліцейські встановили, що раніше жінка неодноразово уходила з дому, але завжди поверталася. На теперішній час поліція відпрацювала лікарні, реабілітаційні центри та інші можливі місця її перебування. Також встановлено, що жінка може вести бродяжницький спосіб життя.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Катерини Самойлової, просимо повідомити до Новомосковського районного відділу поліції за телефонами 102, (098) 242 58 03, (095) 907 52 03.

Раніше Інформатор повідомляв про зникнення у Дніпропетровській області 12-річної дівчини. Також ми писали, що у Кривому Розі зник 62-річний чоловік, який має розлад мови.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору