Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як зварити гарбузове варення з апельсином

Одним з найпопулярніших консервів із гарбуза є гарбузове варення, яке чудово поєднується з фруктами і спеціями, і його смак трохи нагадує абрикосове варення. Гарбузове варення з апельсином — це чудова домашня заготівля, яку найкраще використовувати для різноманітної випічки. 

Ми приготували покроковий рецепт гарбузового варення, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 1 кг
  • Апельсин – 1 шт.
  • Лимон – 1/2 шт.
  • Цукор – 0.5 кг

Спосіб приготування:

Гарбуз почистьте від шкірки й насіння та наріжте його шматочками. Апельсин почистьте і розберіть на скибочки. Пів лимона наріжте шматочками.

Викладіть усі підготовлені інгредієнти в каструлю, додайте цукор, перемішайте і поставте на середній вогонь. Готуйте, весь час помішуючи, 40 хвилин.

Потім перебийте блендером до однорідної маси, дайте трохи охолонути. Далі доведіть масу до кипіння, викладіть у стерилізовану банку та закрийте кришкою.

Раніше ми розповідали, як приготувати яблучні деруни. Писали, як приготувати м’ясо з картоплею в гарбузі та картоплю з реберцями й шматочками гарбуза.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору