Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Млинці по-українськи: готуємо яблучні деруни

Смачні, соковиті деруни з яблук оцінить уся родина. На їх приготування потрібно всього 20 хвилин. Але найголовніше те, що для цього десерту не треба вмикати духовку.

Можна подавати яблучні млинці зі сметаною або з кулькою морозива, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

  • Яблука – 3 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Мускатний горіх мелений – 1/2 ч. л.
  • Ваніль – 10 г
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – за смаком

Спосіб приготування:

З яблук видаліть шкірку, натріть їх у миску на середню терку. Вбийте яйця по одному. Додайте у суміш цукор, мелену корицю, мелений мускатний горіх, ваніль і борошно. Добре перемішайте, щоб об’єднати інгредієнти.

Сковороду змастіть вершковим маслом. Столовою ложкою викладайте на дно яблучну масу і надайте їй потрібної форми. Обсмажуйте деруни з обох сторін на середньому вогні до гарного золотистого кольору.

Раніше ми розповідали, як приготувати чебуреки з картоплею. Писали, як приготувати піцу на тостовому хлібі та пиріг-чизбургер з листкового тіста.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору