Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо ліниву піцу на тостовому хлібі

Приготувати що-небудь смачне на перекус досить просто. Наприклад, можна зробити ось такі міні-піци з тостового хліба. Вони виходять просто казковими, а готуються в лічені хвилини.

Ви можете обрати варену ковбасу, шинку, сервелат чи інші види м’яса для начинки, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

  • Хліб тостовий, скибка – 6 шт.
  • Ковбаса салямі – 100 г
  • Твердий сир = 150 г
  • Сир чедер – 80 г
  • Томати – 70 г
  • Приправа «Італійські трави» – за смаком

Спосіб приготування:

Наріжте ковбасу тонкими кружальцями.

Помийте помідори та наріжте маленькими кубиками.

Сир чеддер та твердий сир натріть на крупній тертці. Твердий сир розділіть на дві рівні частини.

У суху форму викладіть 6 шматочків тостового хліба, посипте тертим твердим сиром. Зверху викладіть ковбасу та помідори, посипте спеціями. Притрусіть рештою сиру та чеддером.

Випікайте піцу в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору