Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи має ВПО право у Кривому Розі на поновлення виплати допомоги

Під час повномасштабного вторгнення багато українців вимушені кинути все та їхати у більш безпечні місця. Таким людям держава надає грошову допомогу. Але не всім. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на департамент  соціальної політики виконкому Криворізької міськради, якщо встановлено, що ВПО станом на 01.08.2023 мала на депозитному рахунку (рахунках) кошти у загальній сумі понад 100 тис. грн, такій особі виплата допомоги на проживання припиняється.

Але знаходяться люди, які знімають певну суму з рахунків та цікавляться, чи тепер, коли на рахунках менш як 100 тисяч гривень, вони мають право поновити отримання допомоги?

Як пояснюють в департаменті соціальної політики, ні, не мають. Виплата допомоги на проживання не поновлюється, оскільки станом на 01.08.2023 особа мала на депозитному рахунку (рахунках) кошти у загальній сумі понад 100 тис. гр.

Раніше Інформатор писав про те, що з 1 жовтня в Україні змінюються виплати українцям, які прихистили ВПО. Також повідомлялося про те, як ВПО у Кривому Розі знайти роботу та отримати ваучер на навчання.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Алена Свірідова

Нагору