Смачні, соковиті деруни з яблук оцінить уся родина. На їх приготування потрібно всього 20 хвилин. Але найголовніше те, що для цього десерту не треба вмикати духовку.
Можна подавати яблучні млинці зі сметаною або з кулькою морозива, – радить Інформатор.
Інгредієнти:
- Яблука – 3 шт.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Кориця мелена – 1 ч. л.
- Мускатний горіх мелений – 1/2 ч. л.
- Ваніль – 10 г
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Масло вершкове – за смаком
Спосіб приготування:
З яблук видаліть шкірку, натріть їх у миску на середню терку. Вбийте яйця по одному. Додайте у суміш цукор, мелену корицю, мелений мускатний горіх, ваніль і борошно. Добре перемішайте, щоб об’єднати інгредієнти.
Сковороду змастіть вершковим маслом. Столовою ложкою викладайте на дно яблучну масу і надайте їй потрібної форми. Обсмажуйте деруни з обох сторін на середньому вогні до гарного золотистого кольору.
Раніше ми розповідали, як приготувати чебуреки з картоплею. Писали, як приготувати піцу на тостовому хлібі та пиріг-чизбургер з листкового тіста.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок