Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі помер режисер-постановник міського театру ляльок

Криворізьке театральне мистецтво зазнало тяжкої втрати. 21 жовтня помер режисер-постановник театру ляльок Олександр Федорович Борсук. Причиною смерти стала тяжка хвороба.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізький міський театр ляльок, талановитий режисер, актор, майстер української класичної казки Олександр Борсук віддав служінню театру ляльок майже 40 років.

На його виставах виросло не одне покоління маленьких криворіжців. Понад 25 вистав, неперевершений Дід Мороз, Святий Миколай, ведучий відеоконтенту “На підтримку нашим дітям”, казкар відеопередачі “Цікаві цікавинки” – останні роботи Олександра Борсука під час війни. Він був справжнім українцем! Фахівцем з великої літери, майстром, який завжди був готовий поділитися своїми знаннями, своїм досвідом, підтримати початківців і надихнути усіх навколо себе на високе мистецтво!

Церемонія прощання відбудеться 23 жовтня о 12:00 годині в Церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці за адресою : мкр. 5-й Зарічний, вул. Прибрежна,

Раніше Інформатор писав про смерть відомого українського шоумена та політика Сергія Сивохо. Також повідомлялося про смерть видатного українського тренера з художньої гімнастики Альбіни Дерюгіної.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору