Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області від уламка російського боєприпасу загинув рибак

Ще один мешканець Дніпропетровської області став жертвою обстрілу росіянами Нікопольського району. 71-річний Микола Олександрович просто вийшов порибалити. Його життя обірвав російський снаряд, який прилетів з іншого берега колишнього водосховища.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Нікопольську РВА, чоловіку був сімдесят один рік. Він не військовий та жодним чином не погрожував окупантам на протилежному березі колишнього водосховища.

Рятувальники знайшли його з вудкою в руці, поруч стояв велосипед та лежав рибацький скарб. Декілька снарядів впали поруч з рибалкою, ще декілька вдарили по старій частині міста.

“Микола Олександрович помер миттєво від уламка російського боєприпасу – побачивши людину на березі, окупанти розпочали артилерійський обстріл. Так завершилась його остання рибалка…”, — йдеться у повідомленні.

Так завершилась його остання рибалка...

Так завершилась його остання рибалка…

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко вкотре наголошує, що будь-який вихід на берегову смугу або до урізу води може стати останнім у вашому житті.
Не наражайте своє життя на небезпеку!

Раніше Інформатор писав про те, що під час обстрілу росіяни вбили сина волонтера з Дніпропетровської області. Також повідомлялося про те, що росіяни вбили двох чоловіків у Дніпрі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору