Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Загинуло немовля, якому було 23 дні: росіяни вбили цілу родину на Херсонщині

День 13 липня був трагічним для мешканців Херсонської області. Зранку війська рф накрили вогнем мирні населені пункти регіону. Ворог прицільно бив по житлових будинках та цивільній інфраструктурі. Є поранені та загиблі. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Херсонську ОВА, у Широкій Балці російська армія вбила місцевого жителя та родину — чоловіка, дружину та дівчинку, якій було лише 23 дні від народження.

Єдиний, хто вижив після російського удару по оселі, — 12 річна дитина. Хлопчик знаходиться у критичному стані, лікарі борються за його життя.

У Станіславі загинули два чоловіки, 71 та 57 років. Один з них пастор християнської церкви Тачишвілі Микола Миколайович та його односелець. Віряни згадують про нього, як добру та світлу людину. Ще в однієї жінки – легкі поранення.

Обстріляла армія рф і магазин у Комишанах. Внаслідок чого 49-річний чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості, а 51-річна жінка – легкі.

У Золотій Балці ворожим вогнем пошкоджено щонайменше пʼять житлових будинків. Легкі уламкові поранення отримала 61-річна жінка, її доставили до медзакладу.

День 13 липня був трагічним для мешканців Херсонської області.

День 13 липня був трагічним для мешканців Херсонської області.

Від російського обстрілу загинули люди

Від російського обстрілу загинули люди

14 серпня у Херсонській області оголошений День жалоби за вбитими росією.

Раніше Інформатор писав про те, що 1 серпня у Кривому Розі оголошений день жалоби та про те, чим атакували Кривий Ріг росіяни.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору