Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі низка тролейбусних маршрутів тимчасово не працюватиме: коли та які саме

У Кривому Розі продовжується ремонт тролейбусної контактної мережі. У зв’язку з цим 14 та 15 липня низка тролейбусних маршрутів працюватиме з перервою. На цей час пасажирам рекомендується скористуватися автобусами загального користування.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міської ради, у зв’язку з необхідністю проведення денних ремонтних робіт на тролейбусній контактній мережі 14 та 15 серпня 2023 з 10:00 до 14:00 не будуть їздити тролейбуси №№ 10, 18 на дільниці “8ма міська лікарня – АС “Терни”, а № 16 на час виконання робіт буде рухатися за зміненою схемою руху “9й квартал – вул. Доватора”

Окремо зазначаємо те, що на дільниці “8ма міська лікарня – АС “Терни” залишається можливість користуватися міськими автобусними маршрутами загального користування № 4, 228 та 228а.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі припинив роботу один з напрямків маршрутного таксі та про те, як при блекауті криворізькі тролейбуси рятували лікарні та шахтарів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору