Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області жінка через спеку втратила свідомість посеред вулиці

На вулиці триває спека. В цей час у людей різко підвищується ризик отримати тепловий удар. Особливо це стосується людей літніх та тих, які мають хронічні хвороби.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на лікаря з Дніпропетровська Влада Боднюка, днями у Дніпрі небайдужі люди викликали швидку до жінки, яка втратила свідомість прямо на вулиці.

Зі слів перехожих, постраждала знаходилась тривалий час під пекучим сонцем, скаржилась на головний біль, нудоту, запаморочення і у результаті зомліла.

Медики швидкої, які приїхали на виклик, застали її вже у свідомості. Після огляду був встановлений попередній діагноз: гіпертермія або тепловий удар. Хворій надали необхідну допомогу та відвезли до лікарні.

Лікарі попереджають: у спекотні дні – пийте багато рідини; уникайте сонця з 11.00 до 16.00; не вживайте міцні та слабоалкогольні напої, що впливають на процеси терморегуляції.

Раніше Інформатор писав про те, що чоловік з Дніпропетровщини поліз за черешнею і зламав хребет та про те,що жінка впала з 5-го поверху разом з балконом.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору