Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Швидкі, небезпечні, руйнівні: чим атакували Кривий Ріг

31 липня росіяни здійснили ракетну атаку по Кривому Рогу. Дві ракети влучили у 9-типоверховий житловий будинок та навчальний заклад у центрі міста. При цьому вибухи мешканці міста чули ще до сигналу повітряної тривоги. Чому? 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на речника командування Повітряних сил України Юрія Ігната в ефірі телемарафону, скоріш за все, це була балістика. Тому що балістичне озброєння надзвичайно небезпечне, швидко може прилітати й є руйнівним.

За словами Ігната, балістика небезпечна тим, що пуск здійснюється з наземної установки, яка заздалегідь підготовлена ворогом. Після пуску ракета буквально за лічені хвилини досягає цілі, й чим ближче до місця влучання розташована установка, тим менше часу на будь-яке реагування і оголошення повітряної тривоги.

Раніше Інформатор писав про те, що дві російських ракети влучили по будівлі навчального закладу та житловому будинку у Кривому Розі, та про те, що Володимир Зеленський прокоментував російську ракетну атаку по рідному місту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору