Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Помер відомий український шоумен та політик Сергій Сивохо

17 жовтня о 05:40 помер відомий шоумен та політик Сергій Сивохо. Попередньо, причиною смерті могла стати хронічна хвороба легенів. Йому було 54 роки.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, спершу про смерть українського шоумена написали російські пропагандисти. За їх версією це сталося в тимчасово окупованому Донецьку. Але, як розповіла виданню Obozrevatel пресслужба артиста, серце артиста зупинилося у Німеччині.

Сумну звістку підтвердила й подруга Сергія Світлана Бердецькая. У своєму Facebook вона написала наступне: “Сьогодні о 5:40 помер мій добрий друг, людина, яку я дуже люблю, великий друг Ізраїлю, великий художник Сергій Анатолійович Сивохо. Я буду дуже сумувати за тобою. Вічна пам’ять Сережу”.

Свої співчуття з приводу втрати колеги висловив телеведучий Олексій Суханов. “Світла пам’ять, Сергію”, – написав він в Instagram.

Свої співчуття з приводу втрати колеги висловив телеведучий Олексій Суханов

Свої співчуття з приводу втрати колеги висловив телеведучий Олексій Суханов

Нагадаємо, що Сергій Сивохо став відомим завдяки своїй грі за команду “Дрім-Тім”. Потім почав зніматися в кіно. У 2000-х роках вів розважальну програму “Прихована камера” на “1+1”. З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми “Велика різниця по-українськи”, вів програми “Як стати зіркою” і “Моя хата скраю”. Пізніше став продюсером студії “Квартал 95”, а також прийняв пропозицію бути тренером у першому сезоні “Лізі сміху”.

У 2019 році пішов у політику та балотувався від партії “Слуга народу”. З 21 жовтня 2019 по березень 2020 року був радником Секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

У 2020 році Сивохо запустив “Національну платформу примирення та єдності”, яку після початку повномасштабного вторгнення рф перейменував на “Національну платформу відновлення та єдності”. Організація надає гуманітарну допомогу постраждалим у війні з росією українцям.

Після повномасштабного вторгнення військ рф в Україну Сергій Сивохо зник із медійного простору.

Раніше Інформатор писав про те, що помер екс-воротар та екс-захисник ФК “Кривбас”. Крім того, повідомлялося про смерть видатного українського тренера з художньої гімнастики Альбіни Дерюгіної.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору