Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Помер екс-воротар ФК “Кривбас”

11 березня стало відомо про смерть колишнього воротаря ФК “Кривбас” Андрія Лазарчука. Спортсмену було 40 років. Лазарчук. Свою футбольну кар’єру воротар закінчив через травму у ранньому віці – в 28 років. Але потім працював тренером воротарів у команді U-21.

Трагічну звістку повідомив Макс Трач на сторінці у Facebook, – передає Інформатор.

“Велика втрата Криворізького та Українського футболу. Помер один з найкращих воротарів Кривбасу. Для нас він був більше ніж гравець, тренер та наставник. Він був і назавжди залишиться братом. Ми виросли разом в одній команді ДЮСШ Кривбас-84. Він був родзинкою зі своїм гумором, харизмою. Був прикладом для багатьох футболістів своєю дисципліною та любов’ю до футболу”, – пише Максим Трач.

Андрій Лазарчук виступав за криворізький «Кривбас» у дитячо-юнацькій футбольній лізі . У 1999 році потрапив у «Кривбас-2», клуб виступав у Другій лізі. 28 жовтня 2000 року дебютував у Вищій лізі в матчі проти запорізького «Металурга». Всього за «Кривбас» у чемпіонаті України провів 8 матчів. Взимку 2002 року перейшов в донецький «Шахтар», але виступав за «Шахтар-3», «Шахтар-2» та дубль.

Вшанувати пам’ять Андрія Лазарчука можна 12.03.23 о 11:00 в Свято-Преображенському Соборі по вулиці Соборна 1.

Раніше Інформатор повідомляв про смерть легенди ФК “Кривбас”. Також ми писали про смерть від тяжкої хвороби очільника криворізької ФК “Патріот”. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору