Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Санкції проти Parimatch- чи можна ще вивести гроші?

10 березня, президент Володимир Зеленський увів у дію санкції РНБО, під які потрапила компанія Parimatch. Наразі на сайті букмекера заблокована функція поповнення та виведення коштів для клієнтів. Про це Інформатору повідомили працівники ПМ.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Кошти людей фактично “заморожуються”. Їх подальша доля поки залишається невідомою.

Санкції проти Parimatch

10 березня президент Володимир Зеленський увів у дію санкції РНБО, які стосуються сотень російських підприємців та понад трьохсот компаній, фактично зруйнувавши індустрію грального бізнесу ворога в Україні. У списку суб’єктів, що підпадають під санкції, опинився найбільший місцевий оператор Parimatch.

Parimatch під санкціями

Через кілька годин після оголошення санкцій, Parimatch звернулася до РНБО з проханням перевірити “наявність тиску” на компанію. Однак здається, що компанія готувалася до цього заздалегідь. Так, 25 січня Parimatch Tech, який є технічним розробником Parimatch, оголосив про ребрендинг. Тепер компанія називається GR8 Tech. Згідно з повідомленням, GR8 Tech успадкувала команду спеціалістів Parimatch Tech та не буде діяти як розробник та провайдер сервісів.

Що заявляють на Parimatch

Компанія вже відреагувала на санкції та заявила, що за два роки сплатила понад 850 млн грн податків, зборів та ліцензійних платежів до держбюджету України. Також компанія наголосила, що з початку війни бренд Parimatch припинив діяльність на території рф, заборонив будь-яке використання бренду, технічних рішень компанії та будь-яку присутність на території країни-агресора. Також букмекер звернувся до Президента з проханням перевірити інформацію, яка нібито була сфальсифікована під час прийняття рішення РНБО.

Нагадуємо, що змінено рух електричок з Кривого Рогу. Писали про те, що в Україну для гіпермаркетів Метро завезли устриці з небезпечним вірусом.

Нагору