Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області псевдорієлторка ошукала двох жінок на 10 тисяч гривень

У місті Кам’янське жінка, яка відрекомендувалася рієлторкою, взяла попередню оплату з клієнток та зникла. Загальна сума грошей склала 10 тисяч гривень. Жертви афери звернулися до поліції. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, до поліції Кам’янського майже одночасно звернулись дві жінки. Вони повідомили, що «рієлтор» взяла з них гроші, але обіцяних послуг так і не надала. Одній своїй жертві шахрайка обіцяла допомогти орендувати квартиру, іншій вигідно купити.

Оперативники Кам’янського РУП встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 43-річна місцева жителька. На даний час слідчі довели причетність фігурантки до двох фактів шахрайства.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою жінці повідомили про підозру. Проводиться досудове розслідування. Триває перевірка щодо причетності зловмисниці до інших видів шахрайства.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області шахрай обманював переселенців на здачі житла. Також повідомлялося про те, що шахрайка ошукала переселенця пенсіонера та намагалася виїхати за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору