Такий супчик не вирізняється наявністю дорогих продуктів, та й готується буквально за пів години. Густа, насичена і вершкова перша страва добре збадьорить і подарує вам значну порцію гарного настрою.
На 90% успіх цієї страви залежить від якості плавленого сирка, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Вода – 2.5 л
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Куряче філе – 1 шт.
- Рис – 100 г
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія – 30 мл
- Плавлений сир – 70 г
- Зелень – 20 г
Спосіб приготування:
Овочі почистьте, помийте і наріжте шматочками. У киплячу підсолену воду покладіть цибулю, моркву, лаврові листи та картоплю. Доведіть до кипіння і варіть на помірному вогні до напівготовності овочів.
Філе помийте, наріжте кубиками, посоліть, поперчіть і обсмажте на олії до рум’яності, періодично помішуючи.
Тим часом у киплячий суп покладіть промитий рис і варіть до його готовності.
За кілька хвилин до готовності додайте в суп нарізані шматочки плавленого сиру й обсмажену курятину.
Подавайте готовий суп, посипавши подрібненою зеленню!
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг-чизбургер з листкового тіста. Писали, ліниві котлети в листковому тісті та тефтелі з фаршу і картоплі.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок