Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачний рецепт за 20 хвилин: готуємо курячий суп з плавленими сирками 

Такий супчик не вирізняється наявністю дорогих продуктів, та й готується буквально за пів години. Густа, насичена і вершкова перша страва добре збадьорить і подарує вам значну порцію гарного настрою.

На 90% успіх цієї страви залежить від якості плавленого сирка, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Вода – 2.5 л
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Куряче філе – 1 шт.
  • Рис – 100 г
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія – 30 мл
  • Плавлений сир – 70 г
  • Зелень – 20 г

Спосіб приготування:

Овочі почистьте, помийте і наріжте шматочками. У киплячу підсолену воду покладіть цибулю, моркву, лаврові листи та картоплю. Доведіть до кипіння і варіть на помірному вогні до напівготовності овочів.

Філе помийте, наріжте кубиками, посоліть, поперчіть і обсмажте на олії до рум’яності, періодично помішуючи.

Тим часом у киплячий суп покладіть промитий рис і варіть до його готовності.

За кілька хвилин до готовності додайте в суп нарізані шматочки плавленого сиру й обсмажену курятину.

Подавайте готовий суп, посипавши подрібненою зеленню!

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг-чизбургер з листкового тіста. Писали, ліниві котлети в листковому тісті та тефтелі з фаршу і картоплі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору