Кривий Ріг До сайту

На закуску чи замість хліба: як приготувати італійські грісіні із часником

Здавалося б, звичайні хлібні палички, а відірватися неможливо. Ароматні, м’які всередині та хрумкі зовні, в часниково-вершковій глазурі. Готувати їх зручно великими партіями, щоб вистачало на кілька днів, і повірте: з ними ви забудете про білий покупний хліб.

Реклама

Інформатор розповість, як приготувати італійські грісіні.

Продукти

Реклама

Приготування

Часникові палички можна використовувати будь-як: в якості ситної закуски з соусом, замість сухариків в салаті та просто як хліб.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати закарпатські булочки з салом та хлібні коржі на пательні.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама