Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Забили до смерті та забетонували: у Дніпропетровські області виявили рештки 25-річного чоловіка

Близько двох місяців назад у Марганці зник 25-річний чоловік. Виявилося, що його через борги вбили спільники по збуту наркотиків. Але потім підозрювані закопали тіло в яму у гаражі та забетонували підлогу.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Підозрювані у злочині – члени злочинної групи, які займалися виготовленням та збутом наркотиків на території Нікопольського району. Зараз вони поміщені під варту.

В ході розслідування поліцейські з’ясували, що один із членів групи безвісно зник кілька місяців тому – 16 червня чоловік пішов з дому та не повернувся. За версією слідства, 25-річний житель Марганця міг стати жертвою злочину.

3 жовтня правоохоронці провели обшук та виявили тіло зниклого чоловіка. Для обстеження місця злочину та збору речових доказів на місці працювала пересувна криміналістична лабораторія.

Після отримання результатів судово-медичної експертизи, опитування свідків та проведення низки інших слідчих заходів поліцейські встановили, що чоловіка вбили його «товариші» по наркобізнесу. З’ясувалося, що двоє місцевих жителів 35 та 32-х років забили потерпілого молотком та різними предметами, а потім закопали у гаражі. Причиною вбивства стало те, що потерпілий заборгував їм гроші, за що зловмисники вирішили поквитатися з ним.

Підозрювані у жорстокому вбивстві

9 жовтня двом жителям Марганця вручили повідомлення про підозру. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Дніпропетровщині батько п’ятьох дітей зґвалтував і вбив 16-річну дівчину. Також ми писали, що росіянин жорстоко вбив літню пару з Дніпропетровщини в Ялті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору