Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Нелюд, який зґвалтував та вбив школярку у Дніпропетровській області, був батьком п’ятьох дітей

5 вересня у місті П’ятихатки Дніпропетровської області сталося жорстоке вбивство. На вулиці в кущах виявили тіло 16-річної дівчини з тілесними ушкодженнями. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на МВС України, з моменту виявлення тіла жертви щодня 150-200 поліцейських працювали над розкриттям. Опитали майже всіх жителів міста, зібрали дані з усіх камер відеоспостереження, оглянули понад тисячу автомобілів, перевірили близько 600 осіб.

“На 18-ту добу безупинних пошуків знайшли підозрюваного – 46-річного місцевого мешканця. ДНК-експертиза підтвердила підозри поліцейських. Врешті й сам затриманий зізнався”, – повідомив керівник відомства Ігор Клименко.

Затриманий – батько 5-х дітей. Наймолодшій дитині – 5 років. Найстарша – одноліток загиблої дівчини. Після скоєння злочину він намагався сховатися навіть закордоном у дружини, сподіваючись, що з часом інтенсивність пошуків знизиться. Але ні. Правоохоронці не зупинилися, доки не вдягли кайданки на зловмисника.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Дніпропетровської області під час відсутності дружини гвалтував власну малолітню дочку та про те, що у Дніпропетровській області чоловік неодноразово гвалтував 7-річну дівчинку та її подругу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору