Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області під час відсутності дружини гвалтував власну малолітню доньку

Мешканець Дніпропетровської області протягом декількох років гвалтував власну малолітню доньку. Робив він це коли дружини не було вдома. Перший раз – коли дівчинці було усього 10 років.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, “татусь”, користуючись відсутністю дружини та безпорадним станом доньки, упродовж декількох років ґвалтував її.

На момент початку вчинення протиправних дій дитині було 10 років.

Дівчинка розповіла про це, звернувшись до районного центру соціально-психологічної реабілітації. Про злочин одразу повідомили до поліції.

За результатами комплексу слідчих заходів, а також проведення психологічного дослідження дівчинки за допомогою «зеленої кімнати», інформація щодо вчинення відносно неї протиправних дій підтвердилася.

За клопотанням прокурора суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області раніше судимий чоловік згвалтував 16-річну дівчинку та про те, що у Дніпропетровській області батько зґвалтував 11-річну доньку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору