Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Називали Крим українськім: у Ялті росіянин жорстоко вбив літню пару з Дніпропетровської області

У місті Ялта, що знаходиться у тимчасово окупованому Криму, росіянин жорстоко вбив пару з Дніпра. Причиною став “проукраїнський погляд” на російську агресію. Вбивця до смерті забив літніх чоловіка та жінку дерев’яною битою.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна.

Вбивство сталось ще у п’ятницю, 29 вересня. Чоловік прийшов додому до 66-річного Володимира і 58-річної Вікторії з Дніпропетровської області та забив їх битою до смерті. Повідомляється, що перед цим він обшукав будинок.

Пізніше стало відомо, що російська “поліція” затримала 60-річного чоловіка на ім’я Шавкат. Він до смерті забив 66-річного Володимира та 58-річну Вікторію дерев’яною балясиною. При цьому заявивши, що причиною вбивства стало те, що подружжя називало Крим українським, а також погано відгукувалися про росію та її керівництво, тому він вирішив їх убити.

Крім цього, на сайті слідчого комітету рф вказується, що подружжя вбив різнороб, який доглядав за їхнім гостьовим будинком. Чоловіка затримали в Судаку, йому готуються пред’явити звинувачення в скоєнні подвійного вбивства.

Раніше Інформатор писав про те, що у Норвегії жорстоко вбили переселенку з Дніпропетровської області та про те, що у Кривому Розі після пластичної операції померла молода дівчина.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору