Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Норвегії жорстоко вбили переселенку з Дніпропетровської області: без матері залишився 3-річний хлопчик

У Норвегії, в готелі Magic Hotel Solheimsviken, біля міста Берген, жорстоко вбили 30-річну переселенку із Дніпропетровської області Катерину Кожому. У готелі, де проживали переселенці, жінка була зі своїм трирічним сином. Але невідомо, чи була дитина з матір’ю під час її смерті. Під підозрою опинився партнер дівчини з Азербайджану, батько її сина. Його затримали та утримують в слідчому ізоляторі.

Чоловік свою вину категорично заперечує, – повідомляє Інформатор з посиланням на Норвезьке новинне видання.

За словами очевидців, на тілі загиблої були численні порізи й колоті рани. Вбиту жінку знайшов персонал в одному з номерів готелю.

“Фігурант не визнає кримінальної відповідальності у справі. Немає жодних доказів, які б вказували на те, що були інші виконавці, окрім заарештованого чоловіка. Тепер буде оцінюватися осудність обвинуваченого. Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, — розповідають у поліції.

За інформацією журналістів видання “Факти”, жінка родом з міста Тернівка, що у Дніпропетровській області. Друзі розповіли, що у загиблої була нелегка доля: вона втратила матір, батька та вітчима. Завжди була сумлінною та прагнула більшого. Здобула вищу освіту у Дніпрі та керувала командою у сфері продажів у компанії robota.ua. Після — її запросили до Києва.Восени 2020 року Катерина народила сина Андріана. Коли почалась повномасштабна війна, дівчина залишалася в Києві. А у січні 2023 року, коли почались масовані відключення світла, — виїхала до Норвегії, – пише Інформатор Україна.

“Ходили чутки, що це вона хотіла втекти від чоловіка, через якого страждала. Але потім Михайло якось опинився поруч з нею. Й жінка вже у чужій країні зверталась до поліції, але там вона надто лояльна, й Михайлу дозволили бачити сина”, — розповіла приятелька та однокласниця вбитої Марія.

“Мені дико це писати, але мою однокласницю вбив чоловік. Зараз її сестра займається транспортуванням тіла до України з Норвегії та опікунством над дитиною Каті”, – пише однокласниця загиблої.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі після пластичної операції померла молода дівчина. Також ми писав, що у Кривому Розі біля під’їзду у жінки зупинилося серце.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Нагору