Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі судитимуть чоловіка, який гвалтував трьох дітей та вбив їх матір: що загрожує підозрюваному

Перед судом постане мешканець Дніпра. Під час сварки він вбив свою співмешканку. Крім того, стало відомо, що затриманий систематично гвалтував її трьох неповнолітніх дітей.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області, розслідуванням встановлено, що у червні 2023 року між чоловіком та співмешканкою виник побутовий конфлікт. В результаті якого обвинувачений завдав жінці численні удари по голові, тулубу і кінцівках. Від одержаних травм вона померла.

Після затримання чоловіка стало відомо про раніше скоєні ним злочини проти статевої свободи трьох дітей загиблої.

Обвинувачений протягом 2 років, погрожуючи фізичною розправою, ґвалтував синів співмешканки за її відсутності. В результаті проведеної роботи були зібрані докази причетності 41-річного злочинця до 15 епізодів ґвалтування дітей.

На момент початку вчинення злочинів дітям було 11, 13 і 16 років.

За результатами слідчих заходів і допиту хлопчиків із використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження з неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіка підтвердилася.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Раніше Інформатор писав про те, що поліція показала відео затримання чоловіка, який згвалтував та вбив 16-річну школярку та про те, що мешканець Дніпропетровської області під час відсутності дружини гвалтував власну малолітню дочку

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору