Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув розвідник з Кривого Рогу

В боях за незалежність України загинув розвідник з Кривого Рогу Максим Дзендзура. Він щойно відзначив свій 31- ий день народження та не встиг сповна насолодитися відпусткою у колі рідних. Вже за декілька днів його та побратимів терміново викликали на місце дислокації.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ПМГУ “АрселорМіттал Кривий Ріг”, Максим працював вальцювальником стану гарячого прокату. Сюди він перейшов з дочірнього підприємства “Стіл Сервіс”, де був прибиральником гарячого металу, за порадою батька, який працює у нас майстром. Можна сказати, що батько навчив молодого працівника працювати професійно та відповідально. На його роботу ніколи не було нарікань. Після реконструкції стану освоїв шпулерну лінію. Намагався розвиватися у роботі. З колективом у Максима були чудові стосунки. Він завжди брав участь у всіх спільних заходах, був активний та енергійний. Любив свою родину, виховував маленького сина.

Інформатор висловлює глибоке співчуття родині, близьким, колегам та друзям загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на Бахмутському напрямку загинув снайпер штурмової роти з Криворізького району та про те,що захищаючи Україну загинув нацгвардієць з Кривого Рогу.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору