Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України під Бахмутом загинув багатодітний батько з Криворізького району

В боях за незалежність України загинув уродженець села Лозуватка Криворізького району Альошкін Сергій Федорович. Довгий час його вважали зниклим безвісти, але експертиза ДНК обірвали надії на майбутнє. Напередодні свого дня народження Захисник повертається додому, щоб знайти Вічний спокій.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільську раду, Альошкін Сергій Федорович народився 07 жовтня 1984 року. Навчався у Глеюватській загальноосвітній школі. Надалі здобув професію автослюсаря-механіка. Тривалий час працював водієм “БІЛАЗу” та механіком в підрядній організації “Метінвест”.

Маючи 4-х дітей, з початку повномасштабної агресії ворога, встав до лав ЗСУ, 17-та окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка, солдат помічник гранатометника. Він був одним із тих, хто бився за Херсонщину.

Своє останнє бойове завдання виконував в Донецькій області, Бахмутському районі, н.п.Красна Гора. 30.12.2022 року зв’язок обірвався.Тривалий час рахувався безвісти зниклим. Однак дива не сталося та результати експертизи ДНК обірвали надії на майбутнє. Напередодні свого дня народження Захисник повертається додому, щоб знайти Вічний спокій.Лозуватська сільська рада висловлює щирі співчуття близьким та рідним Сергія Федоровича…

Всі охочі взяти участь у церемонії прощання можуть скористатися автобусом, що буде вирушати з вулиці Гвардійської, 34 та з майданчика біля магазину «Соціальний» о 07:30 і вирушить у село Глеюватка.
Прощання з Героєм відбудеться 03 жовтня о 10.00 на подвірʼї Глеюватської школи (вул.Українська, 2б).

Поховання героя відбудеться в селі Лозуватка на Алеї героїв (кладовище «6 квартал»). «Живий коридор» формуємо о 12:20 від повороту з головної дороги (зупинка «Лощина») до Алеї героїв.

Раніше Інформатор писав про те, що на Луганщині загинув гірник з Кривого Рогу та про те, що в боях за незалежність України загинув електрогазозварювальник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору