Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Замість сирників на сніданок: готуємо пишну сирну запіканку на сковороді

Ця сирна запіканка — ідеальний варіант для сніданку або вечері. Для найкращого результату візьміть жирний кисломолочний сир. Перед приготуванням прогрійте його, а також вершкове масло за кімнатної температури або злегка у мікрохвильовій печі.

Запіканка готується дуже швидко на плиті, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний 9% – 600 г
  • Масло вершкове 73% – 1 ст. л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Манка – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

Сир, розм’якшене вершкове масло, яйця, цукор і ванільний цукор збийте блендером. Додайте розпушувач і манку, перемішайте.

На дно сковороди покладіть пергамент, якщо треба, змастіть олією. Вилийте сирну масу, розрівняйте.

Накрийте сковороду кришкою і готуйте запіканку на слабкому вогні впродовж 20-25 хвилин. Потім вимкніть вогонь, зніміть кришку і залиште запіканку остигати.

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий хліб. Писали, як приготувати “справжню” картоплю фрі та волинські мазурики.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору